• 7 dagen per week bereikbaar
 • Milieuvriendelijke producten
 • 24-uursservice
 • Altijd vrijblijvend advies
 • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Almere Haven

Alles schoon in Almere Haven?

Wilt u in Almere Haven genieten van een vlekkeloos schone keuken of een fris en opgeruimd kantoor? NDS-Diensten helpt u hier graag bij. Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf en wij zijn erin gespecialiseerd om uw kantoor, school of bedrijf in Almere haven perfect te onderhouden. U kunt bij ons onder meer terecht voor specialistische reiniging, Industriële reiniging en vele andere schoonmaakwerkzaamheden. Snelheid, zonder daarbij kwaliteit te verliezen, vinden we belangrijk. Daarom kunt u ons 7 dagen per week bereiken en krijgt u snel een offerte van ons toegestuurd.

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Wij hebben oog voor detail

Omdat wij regelmatig kantoren en bedrijfspanden reinigen in Almere Haven, werken wij ook vaak met computers. Dit zijn bronnen van bacteriën. Ze worden dagelijks gebruikt, maar bevatten over het algemeen meer bacteriën dan een toiletbril. Bovendien komen er ook etensresten, niessporen en haren in het toetsenbord, waardoor het een ideale leefomgeving is voor virussen en bacillen. Daarom is het belangrijk om regelmatig ook uw telefoon, muis en computer te reinigen. Wij zorgen er met speciale producten voor dat uw elektronische apparatuur hygiënisch schoon wordt.

schoonmaakwerkzaamheden Almere haven

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Schoonmaken in Almere Haven

Daarom kiest u onze schoonmaakdienst

In Almere Haven kunt u ook een ander bedrijf kiezen voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Bij ons kunt u echter terecht voor:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Dagelijks bereikbaar
 • Gebruik van milieuvriendelijke producten
 • Onze snelle werkwijze
 • Altijd professioneel en betrouwbaar personeel
 • Eerst vrijblijvend advies
 • Volledig aanbod aan werkzaamheden

Compleet in schoonmaakwerkzaamheden

NDS-Diensten is gespecialiseerd in de dagelijkse, wekelijkse, periodieke of eenmalige schoonmaak van onder meer kantoren, kinderdagverblijven, winkels, sporthallen en trappenhuizen. Wij kunnen de glasbewassing voor onze rekening nemen, evenals tapijtreiniging en interieurverzorging. U vindt bij ons dus een compleet aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen zelfs uw vitrages, lamellen en gordijnen reinigen. Verder hebben wij ook ervaring met bouwopleveringen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons gerust weten en samen bespreken we welke mogelijkheden er zijn in Almere Haven.

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over wat wij als schoonmaakdienst voor u kunnen doen in Almere Haven op het gebied van glasbewassing, interieurverzorging of andere schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies. U bereikt ons via telefoonnummer 06-53653555. Wij staan graag voor u klaar en zorgen voor een perfecte reiniging in Almere Haven.