• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Almere

Voor al uw schoonmaakwerkzaamheden in Almere

Wilt u een betrouwbare partner inschakelen om in Almere uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen te nemen? Dan zit u goed bij NDS-Diensten. Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf, dat is gespecialiseerd in het perfecte onderhoud van uw kantoor, bedrijf, school of instelling in Almere. Hier hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in. Professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, evenals een snelle werkwijze. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en wij bieden een 24-uursservice. Daarom kiest u voor NDS-Diensten!

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Voordelen van NDS-Diensten

U kunt uiteraard ook een ander schoonmaakbedrijf kiezen voor uw interieurverzorging en schoonmaakwerkzaamheden. Daarom proberen wij ons te onderscheiden van andere bedrijven in Almere door:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • 7 dagen per week bereikbaar te zijn
  • Milieuvriendelijke producten te gebruiken
  • Snel te werken (24-uursservice)
  • Onze professionaliteit en betrouwbaarheid

Schoonmaakwerkzaamheden NDS diensten Almere

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Wat doen wij?

Wij zijn een klein bedrijf, dat gespecialiseerd is in verschillende reinigingsdiensten. U kunt bij ons in Almere terecht voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Wij doen aan MVO

Voor NDS-Diensten is maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Wij willen als schoonmaakdienst bijdragen aan het milieu, diversiteit en onze gezondheid. Daarom werken wij volledig klimaatneutraal en compenseren we onze eigen CO2-uitstoot. Ook geven wij ons personeel periodiek tips en de middelen om zelf energie- en waterbesparend aan de slag te gaan. Die kennis kunnen ze delen met de bedrijven waarvoor zij werken. Zo kunnen ze u helpen om miljoen liters water te besparen en minder CO2 uit te stoten in Almere.

Iedere dag bereikbaar

Voor iedere klus in Almere kunt u onze schoonmaakdienst inschakelen, of het nu gaat om glasbewassing, industriële reiniging, interieurverzorging of kantoren schoonmaak. Daarnaast leveren wij ervaren glazenwassers. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijf weer netjes schoon is. Soms kan het zijn dat u hier haast bij heeft. Daarom kunnen wij instaan voor een grondige reiniging binnen 24 uur. Neemt u hiervoor contact op met 06-53653555. U krijgt zeer snel een offerte en, als u wilt, kunnen wij ook snel bij u aan de slag gaan in Almere.