• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Diemen

De beste schoonmaakdienst van Diemen

Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Diemen zoekt, dan wilt u alleen een betrouwbaar en professioneel bedrijf inschakelen. Bij voorkeur met jarenlange ervaring, een uitgebreid aanbod aan diensten en een snelle service. NDS-Diensten is dan de schoonmaakdienst die u zoekt in Diemen. U kunt bij ons zelfs terecht voor onze supersnelle 24-uursservice. Dat is handig als u bijvoorbeeld snel extra handen nodig heeft na een lekkage. Wij zijn u graag van dienst. Bel voor meer informatie naar: 06-53653555 (7 dagen per week bereikbaar).

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Glasbewassing, specialistische reiniging of kantoren schoonmaak?

In Diemen kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod aan werkzaamheden. Hierover maken we graag vooraf enkele afspraken met u, die we vervolgens vastleggen in een schoonmaakplan. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten en is het voor ons helder wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u bijvoorbeeld dat we toiletartikelen vervangen of uw computer reinigen? Bespreek het gerust met ons. Dit is geen enkel probleem. Verder kunnen wij:

Schoonmaakbedrijf Diemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Schoonmaakbedrijven

Wij werken snel

Wilt u ons inschakelen voor schoonmaakwerkzaamheden in Diemen? Dan kunt u ons iedere dag van de week telefonisch bereiken. Wij vinden het belangrijk om snel te kunnen schakelen, zodat we onze klanten optimaal kunnen helpen. U kunt altijd vrijblijvend informeren naar onze diensten, maar ook direct een offerte opvragen. Die sturen wij daarna zo snel mogelijk naar u toe. Heeft u interesse in onze schoonmaakdienst, dan gaan we daarna meteen aan de slag. Zo heeft u in een mum van tijd weer een schoon kantoorpand of bedrijf in Diemen. Vraag ook naar onze 24-uursservice.

Onze milieuvriendelijke aanpak

Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij in Diemen zo klimaatneutraal mogelijk, compenseren we onze CO2-uitstoot en gebruiken we waar mogelijk milieuvriendelijke producten. Ook letten we het op het gebruik van energie en water. Onze medewerkers zijn erin getraind om zo energie- en waterbesparend mogelijk te werk te gaan. Zij kunnen u bovendien tips geven. Zo besparen we samen duizenden liters water en kunnen we onze CO2-uitstoot beperken.

Kies voor schoonmaakbedrijf NDS Diensten

Wilt u dat wij in Diemen bij u langskomen voor glasbewassing, interieurverzorging of andere schoonmaakwerkzaamheden? Dan profiteert u van scherpe prijzen, ervaren vakmensen en een snelle service. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 06-53653555. U krijgt bij ons vrijwel direct een offerte en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs. Bovendien garanderen wij u de beste kwaliteit en gaan we tot het uiterste zodat u tevreden bent. Dat is onze service die u in Diemen mag verwachten.