Glasbewassing

Wilt u vlekkeloos schone ramen?

Glasbewassing is het reinigen van ramen en glas. NDS-diensten kan u dit op professionele wijze uit handen nemen. Wij verzorgen ook andere reinigingsdiensten. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod. Bij slechts één bedrijf kunt u terecht voor specialistische en industriële reiniging, maar ook interieurverzorging en dus glasbewassing. Onze vakmensen werken snel en weten precies wat ze doen. Daardoor kunnen ze in een mum van tijd kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Wilt u meer weten? Bel dan gerust.

Glasbewassing

Onze hulpmiddelen voor glasbewassing

Alle schoonmaakmiddelen- en benodigdheden op het gebied van glasbewassing nemen onze medewerkers zelf mee. U heeft dus nergens omkijken naar. Om uw ramen, ook op de bovenste verdieping, streeploos te reinigen, maken we gebruik van:

Glazen wassen

  • Milieuvriendelijke reinigingsproducten
  • Aluminium en houten ladders voor hogere verdiepingen
  • Kwalitatieve sponsen om het schoonmaakmiddel aan te brengen
  • (Klap)wissers om het vuil en schoonmaakmiddel zonder strepen te verwijderen
  • Hoogwerkers (afhankelijk van de hoogte)

Het is afhankelijk van de situatie of we kiezen voor het gebruik van een ladder, hoogwerker of eventueel telescoop. Hierbij houden we ons streng aan de regels van de Arbeidsinspectie voor de veiligheid van ons personeel.

Wij zijn uw beste keus in glasbewassing

Het grote voordeel van NDS-Diensten is dat wij u kunnen helpen met vele schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunnen wij ook uw lamellen, vitrage en gordijnen voor u reinigen. Ook kunt u ons inschakelen voor interieurverzorging of specialistische reiniging van bijvoorbeeld uw tapijt of computer. Wij werken hiervoor altijd met de beste vakmensen en hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Verder werken wij met milieuvriendelijke producten en zijn onze mensen erin getraind om zo water- en energiebesparend mogelijk te werken. Dit bespaart u uiteindelijk geld. Samen met onze snelle service maakt dit ons tot de beste keuze als het gaat om glasbewassing.

Met spoed een glazenwasser nodig?

Komt er een belangrijke klant langs voor wie uw bedrijf er tiptop uit moet zien? Of heeft u te maken gehad met vervelende omstandigheden, waardoor de ramen erg vies zijn geworden? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor glasbewassing. Daarom kunt u ons 7 dagen per week op bellen op 06-53653555. We kunnen u dan direct advies geven en een offerte opsturen. Gaat u akkoord? Dan gaan we snel aan de slag. Zo is uw glasbewassing geregeld voor u het weet!

Comments are closed.