Glazenwasser Hilversum

Een glazenwasser in Hilversum nodig?

Wanneer u een glazenwasser in Hilversum wilt inschakelen, dan bent u hiervoor bij NDS-Diensten aan het juiste adres. Ons kleine schoonmaakbedrijf levert een groot aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor interieurverzorging en industriƫle reiniging, maar ook voor glasbewassing. Snelheid is bij ons een sleutelwoord. Wij zijn goed bereikbaar op iedere dag van de week, waardoor u direct een offerte kunt opvragen en wij u snel kunnen helpen. Voor u het weet heeft u dankzij onze glazenwasser weer heldere en schone ramen!

Daarom onze glazenwasser in Hilversum

Glazenwasser

U kunt zelf uiteraard ook aan de slag gaan met een trekker, zeem en een emmer sop. Aan de binnenkant komt u een heel eind, maar hoe bereikt u die lastige, hoge ramen aan de buitenkant? NDS-Diensten heeft hier veel ervaring in en en beschikt over de juiste ladders en benodigdheden. In een mum van tijd zijn uw ramen weer vlekkeloos schoon en kunt u weer beter naar buiten kijken in Hilversum. Dit zorgt voor meer licht in uw huis, waardoor u weer prettiger kunt wonen. De kleine investering in een glazenwasser kan u meer dan alleen schone ramen opleveren. Wij vertellen u hier graag meer over.

Altijd milieuvriendelijke producten

Voor ons is het belangrijk om aan het milieu te denken. Daarom hebben we een aantal maatregelen genomen. Als u een glazenwasser van ons inhuurt, dan kunt u hierop rekenen:

  • Deskundig en betrouwbaar personeel
  • Gebruik van milieuvriendelijke producten
  • Nooit meer water dan nodig is
  • Tips om water en energie te besparen
  • Volledige tevredenheid tegen scherpe prijs
  • Wij nemen onze eigen spullen mee
  • Snelle 24-uursservice

Glazenwasser

Vraag gerust om meer informatie over onze glazenwasser in Hilversum

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst meer wilt weten over ons bedrijf en de mogelijkheden. Daarom kunt u eerst vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en advies. Heeft u met spoed een glazenwasser nodig? Dan sturen wij u vrijwel direct een offerte toe, zodat we daarna snel aan de slag kunnen. Daarom zijn wij iedere dag bereikbaar op 06-53653555. Wij zijn u graag van dienst en onze glazenwasser in Hilversum zorgt voor streeploze en vlekkeloos schone ramen waar u lang plezier van zult hebben!

Comments are closed.