• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Snelle en betaalbare service

Bent u met spoed op zoek naar een schoonmaakdienst in Hilversum of omgeving? Bijvoorbeeld omdat u een lekkage heeft, waarvoor u snel extra schoonmaakpersoneel zoekt? Of om uw bedrijf tiptop in orde te brengen voor die ene belangrijke klant? Neem dan contact op met NDS-Diensten. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten reiniging en kunnen u een breed aanbod aanbieden. Een snelle service staat bij ons voorop. Daarom zijn wij 7 dagen per week bereikbaar, krijgt u vrijwel direct een offerte en kunnen we daarna snel aan de slag gaan. Vraagt u ook naar onze 24-uursservice in Hilversum. U kunt hiervoor bellen naar 06-53653555.

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Onze diensten in Hilversum

U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan diensten in Hilversum en omgeving. Wij kunnen onder meer sporthallen, trappenhuizen, bedrijven, kantoren en scholen schoonmaken en onderhouden. Dit kunnen we op verzoek dagelijks, wekelijks, maandelijks, periodiek of eenmalig doen. We kunnen u helpen met:

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Schoonmaken in Almere Haven

Waarom NDS-Diensten?

U kunt uiteraard ook een andere schoonmaakdienst inschakelen voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Hilversum. Dat zou jammer zijn, want met NDS-Diensten profiteert u van:

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Betaalbare prijzen
  • Zeer snelle service
  • Altijd vrijblijvend informatie
  • Milieuvriendelijke producten

Daarom huurt u een schoonmaakdienst in

U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met een emmer sop, een spons en andere schoonmaakmiddelen. Of u kunt het uitbesteden aan andere werknemers. Maar vaak zijn zij er niet voor opgeleid en missen zij de ervaring om bijvoorbeeld industriële machines grondig schoon te krijgen. Daarom is het verstandig om een professional in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorpand, het visitekaartje van uw bedrijf, er weer netjes uitziet. Daarnaast profiteren u en uw werknemers van een prettige werkomgeving in Hilversum waar ze zich welkom kunnen voelen.

Is er haast bij uw klus?

Wanneer er spoed is bij uw schoonmaakwerkzaamheden, dan is dat voor ons geen enkel probleem. U kunt ons alle dagen van de week bereiken op 06-53653555. We kunnen u dan direct meer informatie geven en de benodigde informatie opvragen voor een offerte. Die ontvangt u vrijwel direct daarna. Gaat u akkoord? Dan gaan we meteen aan de slag in Hilversum met bijvoorbeeld het reinigen van uw tapijt, vloer of computer. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorpand of bedrijf in Hilversum in een mum van tijd weer perfect schoon is.