Industriële reiniging

Expert in industriële reiniging

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf om u te helpen met de industriële reiniging van uw bedrijf en de bijhorende machines? Dan is NDS-Diensten u graag van dienst. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met de reiniging en het onderhoud van bijvoorbeeld bedrijven, kantoren en scholen. Hiervoor hebben we industriële hulpmiddelen en de juiste schoonmaakproducten. Zo kunnen we u snel helpen met een perfect schone werk- en leefomgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Industriële reiniging

Wat we doen

Industrieel reinigenWij kunnen u helpen met het reinigen en schoon houden van industriële machines. Gebeurt dit niet, dan kan vuil zich ophopen en kunnen machines stuk gaan. Voor een langere levensduur schakelt u een professioneel schoonmaakbedrijf in. Wij kunnen u onder meer helpen met:

  • Schoonmaken van industriële leidingen en draaibanken
  • Reinigen van vloeren en tapijten
  • Reiniging van robots en productiemachines
  • Schoonmaken en desinfecteren van koelcellen
  • Magazijnstellingen en silo’s grondig schoon maken
  • Poetsen van ventilatieroosters en plafonds

Hoe we werken

Wanneer u een industriële spoedklus heeft, dan kunt u ons mobiel bereiken. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u minder spoed, dan kunt u op kantoortijden ook ons vaste nummer gebruiken. U mag altijd vrijblijvend om informatie vragen, we kunnen ook direct een offerte voor u opmaken. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook kunnen we dan snel aan de slag gaan. Bij voorkeur spreken we vooraf goed met u door wat uw wensen zijn. Wilt u alleen een reiniging van uw pand en industriële apparaten? Of wilt u bijvoorbeeld ook dat we toiletartikelen vervangen of uw computer ook onderhouden? Dit spreken we samen met u door, zodat u volledig tevreden kunt zijn.

Bel ons vandaag nog

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden op het gebied van industriële reiniging? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt vrijblijvend om meer informatie en advies vragen. Belt u hiervoor gerust naar 06-53653555. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en bieden ook een 24-uursservice voor de reiniging van uw kantoor. Vraag ons naar de mogelijkheden en we laten u weten hoe snel we voor u aan de slag kunnen met industriële reiniging.

Comments are closed.