Schoonmaakbedrijf Lelystad

Uw schoonmaakbedrijf in Lelystad

Wanneer u in Lelystad op zoek bent naar een schoonmaakdienst voor het onderhoud van uw trappenhuis, bedrijf, winkel of showroom, dan zit u goed bij NDS-diensten. Wij zijn een klein en professioneel schoonmaakbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring. Uniek aan ons is dat we een zeer ruim aanbod aan schoonmaakwerkzaamheden bieden en altijd snel werken. U kunt ons inschakelen voor glasbewassing, kantoren schoonmaak, specialistische reiniging of andere schoonmaakwerkzaamheden. Dit is prettig voor onze klanten, die we hierdoor in een mum van tijd kunnen helpen met een perfect schone werk- of leefomgeving in Lelystad. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Lelystad Reiniging

Veelzijdige schoonmaakdienst

Omdat klanten het prettig vinden om al hun schoonmaakwerkzaamheden bij hetzelfde bedrijf onder te brengen, hebben wij ons aanbod in de loop der jaren flink uitgebreid. Wij kunnen eenmalig bij u langskomen in Lelystad, maar nemen ook graag wekelijks, maandelijks of periodiek onderhoud voor onze rekening. U kunt deze wensen met ons bespreken en aan de hand hiervan een persoonlijk schoonmaakplan laten maken. U kunt bij ons in Lelystad onder meer terecht voor:

Snelheid staat voorop

Of u nu schone ramen wilt of een hygiënisch gereinigde keuken, wij helpen u graag in Lelystad. Bij ons kunt u terecht voor een snelle schoonmaakdienst:

  • We zijn 7 dagen per week bereikbaar
  • We kunnen u vrijwel direct een offerte toesturen
  • Gaat u akkoord, dan gaan we meteen aan de slag
  • We kunnen een 24-uursservice bieden
  • Snelheid en toch kwaliteit en professionaliteit

Heeft u een klus die met spoed gedaan moet worden? Neem dan zeker contact met ons op. Hier hebben wij namelijk ruime ervaring in. U kunt de mogelijkheden telefonisch met ons bespreken.

Altijd vrijblijvend advies

Schoonmaak in LelystadWilt u ons inzetten voor specialistische reiniging in Lelystad of wilt u dat we interieurverzorging voor u doen? Bij NDS-Diensten is alles mogelijk dankzij ons uitgebreide aanbod aan diensten. En wilt u dat we morgen voor u aan de slag gaan? In overleg bespreken we graag de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen. U mag ook direct een offerte opvragen of eerst advies inwinnen en bellen naar 06-53653555. Wij zijn 7 dagen bereikbaar, zodat we u direct kunnen helpen wanneer u schoonmaakwerkzaamheden heeft in Lelystad.

Comments are closed.