• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Tapijtreiniging

Specialist in tapijtreiniging

Is uw tapijt aan reiniging toe? Neem dan contact op met NDS-Diensten. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet. Door dagelijks gebruik kunnen er vlekken en verkleuringen ontstaan, zeker in bedrijven of scholen. Daarom is het goed om regelmatig een expert in te schakelen voor reiniging. Wij kunnen meer voor u doen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor glasbewassing, interieurverzorging en andere schoonmaakdiensten. Al onze mensen zijn professioneel en betrouwbaar. Zij leveren enkel kwaliteit. Ervaar het zelf met onze tapijt reiniging!

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor uw tapijtreiniging.

Hoe maken we uw tapijt schoon?

Voor de reiniging van tapijten, trappen en losse kleden maken wij gebruik van een revolutionaire reinigingsmethode. Deze is niet schadelijk voor kinderen en omdat wij alleen milieuvriendelijke producten gebruiken, belasten we het milieu zo min mogelijk. Dankzij onze speciale reiniging hoeven we maar weinig vocht te gebruiken. U kunt na een droogtijd van maximaal twee uur alweer gebruikmaken van de ruimte met het tapijt. Tevens is er weinig kans op het ontstaan van vreemde geurtjes en verkleint onze werkwijze de kans op krimp. Uw kleed of tapijt lijkt weer gloednieuw en gaat weer vele jaren mee.

tapijt laten reinigen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

NDS-Diensten reinigt perfect

Wilt u ook dat uw vloerkleed of tapijt weer vlekkeloos schoon wordt gemaakt door onze professionals? Vraag dan vandaag nog een offerte aan, zodat we u ons kostenplaatje kunnen vertellen. U zult zien dat onze prijzen zeer scherp zijn. Bovendien bent u bij ons altijd verzekerd van perfecte reiniging. Maar dat is niet het enige, waarvoor u bij ons terechtkunt:

  • Wij reinigen zowel vastliggende vloerbedekking als losse kleden of tapijten
  • U hoeft kamers niet te ontruimen, wij schuiven meubels voor u aan de kant
  • Onze methode is milieuvriendelijk, snel en daardoor voor u voordelig
  • Omdat er diep wordt gereinigd, is het resultaat optimaal en blijft het langdurig mooi
  • Kleine klusjes
  • Al ons personeel is ervaren en goed opgeleid, ook voor andere diensten

 

Bent u overtuigd van onze ervaring en professionele tapijtreiniging? Belt u dan snel voor een offerte. U vindt onze contactgegevens onder de kop ‘Contact’. Komen wij binnenkort bij u langs voor tapijt reiniging?