• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Weesp

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakdienst in Weesp en omgeving? U bent bij NDS-Diensten aan het juiste adres. We snappen dat u niet zomaar iemand in uw huis of bedrijf wilt halen. Daarom werken wij met een team van betrouwbare professionals, die jarenlange ervaring hebben. Kiest u voor regelmatig onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden in Weesp? Dan zorgen wij ervoor dat u vaste medewerkers krijgt toegewezen, zodat u steeds dezelfde gezichten ziet. Dat is wel zo prettig voor u. Wilt u hier meer over weten? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Van glazenwasser tot aan kantoren schoonmaak

Wij kunnen in Weesp helpen als het gaat om reinigen, schoonmaken en onderhoud. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we u nu kunnen helpen met:

Schoonmaakdienst Weesp

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Schoonmaakbedrijven

Daarom kiest u voor ons schoonmaakbedrijf in Weesp

U kunt in Weesp ook kiezen voor een andere schoonmaakdienst. Dat beseffen we ons ook heel goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw onze uiterste best om u als klant tevreden te stellen. Wij gaan net een stap verder dan iedere andere schoonmaakdienst en dat merkt u aan:

  • Onze zeer snelle service (24-uursservice mogelijk)
  • Onze zeer betaalbare prijzen
  • Ons zeer complete aanbod
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Aandacht voor het milieu

Oog voor het milieu en MVO

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door oog te hebben voor het milieu. Wij vinden dit erg belangrijk en dragen hier graag ons steentje aan bij. Daarom gebruiken we bijvoorbeeld alleen milieuvriendelijke producten en werken we klimaatneutraal. We beperken onze CO2-uitstoot. Dit vinden we zo belangrijk dat we onze werknemers regelmatig tips en hulpmiddelen geven, waarmee ze thuis energie en water kunnen besparen. Die kennis zetten ze ook in om bijvoorbeeld uw bedrijf in Weesp te adviseren. Zo kunt u duizenden liters water besparen!

Offerte aanvragen bij NDS schoonmaakdiensten

Heeft interesse in onze brede aanbod aan schoonmaak diensten en onze snelle service? Dan kunt u ons inschakelen voor uw schoonmaakwerkzaamheden in Weesp. U mag vooraf gerust vrijblijvend informatie en advies opvragen of u kunt direct een offerte opvragen. Hiervoor kunt u tijdens bellen naar 06-53653555. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Vraag ook naar de mogelijkheden van onze 24-uursservice in Weesp.