• 7 dagen per week bereikbaar
  • Milieuvriendelijke producten
  • 24-uursservice
  • Altijd vrijblijvend advies
  • Eigen materiaal

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Is uw bedrijf toe aan schoonmaak?

Wanneer uw bedrijf of kantoor in Amsterdam toe is aan een schoonmaakbeurt, dan kunt u een schoonmaakdienst inschakelen. NDS-Diensten staat graag voor u klaar in Amsterdam en omgeving. Wij zijn een klein schoonmaakbedrijf dat bedrijven, scholen en kantoren helpt met reiniging en onderhoud. Hiervoor kunnen we dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek bij u langskomen. Ook een eenmalig bezoek op het gebied van interieurverzorging en andere schoonmaakwerkzaamheden is mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Daarbij werken we snel zonder kwaliteit te verliezen. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en sturen u dan direct een offerte toe voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Daarom huurt u ons in

Er zijn vele bedrijven die u kunt inhuren voor schoonmaakwerkzaamheden in Amsterdam. Wanneer u voor ons kiest, dan profiteert u van vele voordelen. U kunt denken aan:

  • Onze 24-uursservice. Snel extra handen nodig in verband met een lekkage? Wij staan voor u klaar.
  • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar. Zo kunnen we u altijd snel helpen.
  • Onze prijzen zijn betaalbaar en transparant.
  • We werken alleen met klantvriendelijke en betrouwbare vakmensen met ervaring.
  • Wij nemen onze eigen schoonmaakproducten mee en werken met milieuvriendelijke middelen.

Schoonmaakwerkzaamheden NDS diensten Amsterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u met spoed een schoonmaakdienst nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij hebben namelijk een speciale 24-uursservice.

06 – 536 53 555

Wat we doen in Amsterdam

U kunt in Amsterdam bij ons terecht voor verschillende schoonmaakdiensten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u op meerdere vlakken van dienst zijn. Dit betekent dat u niet verschillende bedrijven hoeft in te schakelen. Bij ons vindt u alles onder één dak, zoals:

Wij doen aan MVO

NDS-Diensten heeft snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we belangrijk. Wij zetten ons graag in voor een beter milieu en een goede gezondheid. Daarom werken we in Amsterdam alleen met milieuvriendelijke producten en proberen we zuinig om te gaan met water en energie. Onze vakmensen krijgen regelmatig hulpmiddelen en tips van ons, waarmee ze thuis energie en water kunnen besparen. Die kennis gebruiken ze ook wanneer ze bij u aan de slag zijn. Zo bespaart u ongemerkt vele liters water en veel energie.

Wilt u contact opnemen?

Wilt u dat wij voor u schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren in Amsterdam? Heeft u bijvoorbeeld professionele hulp nodig voor glasbewassing of specialistische reiniging? NDS-Diensten staat graag voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor vrijblijvend meer informatie of het maken van een afspraak. Belt u hiervoor naar 06-53653555. Vraag ook naar onze mogelijkheden om u binnen 24 uur te helpen in Amsterdam.